Μια νέα φωτογραφία που παρουσιάζει καλούπι του iPhone 16, κάνει τον γύρω του διαδικτύου, επιβεβαιώνοντας τις προηγούμενες πληροφορίες για τον νέο σχεδιασμό των iPhones. Έχοντας όμως ένα Huawei Nova 11 πάνω στο γραφείο την ώρα που γράφουμε αυτό το άρθρο, δε μπορούσα παρά να παρατηρήσω τις ομοιότητες.

Τους τελευταίους μήνες η Apple πειραματίζεται με διαφορετικούς σχεδιασμούς για τη νησίδα της κάμαρας των απλών iPhone 16 και όλες περιλαμβάνουν κάθετο σχεδιασμό. Στην τελευταία διαρροή από το καλούπι της συσκευής, βλέπουμε την νησίδα σε σχήμα χαπιού, με δύο κάμερες, την μία να είναι η βασική και την δεύτερη πιθανότατα την υπερευρυγώνια. Αρχικά αυτός ο σχεδιασμός μας θύμισε το iPhone X, όμως σε εκείνο οι κάμερες είχαν αρκετά μικρότερο μέγεθος.

Αυτή η διάταξη των καμερών όμως, θα επιτρέψει στην Apple την δυνατότητα λήψης χωρικού βίντεο (Spatial Video), όταν η συσκευή είναι σε landscape. Αυτή η δυνατότητα είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στο iPhone 15 Pro/Pro Max και στο Vision Pro.

Παράλληλα με την νησίδα της κάμερας, οι πληροφορίες θέλουν την ύπαρξη του Action Button, σε μικρότερο μέγεθος, που είδαμε πρώτη φορά στα iPhone 15 Pro. Μαζί θα έχει και το Capture Button, για λειτουργίες στην εφαρμογή της κάμερας.

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως απέχουμε πολύ από την μαζική παραγωγή των συσκευών και η ύπαρξη ενός καλουπιού δεν σημαίνει απαραίτητα πως αυτό θα είναι ο τελικός σχεδιασμός της συσκευής. Αντίστοιχα καλούπια έχουμε για κάθε συσκευή σε πρωτότυπη κατάσταση, που μπορεί αν τέλη να μην χρησιμοποιηθεί στο τελικό προϊόν.

Αυτά είναι τα κινητά των δισεκατομμυριούχων – Τι χρησιμοποιούν

Οι σημερινές πληροφορίες έρχονται από τον Majin Bu, στο Twitter, ο οποίος έχει καλό ιστορικό στο παρελθόν και οι συγκεκριμένες έρχονται να επιβεβαιώσουν τον σχεδιασμό που έχουμε δει από διαφορετικές πηγές.

Μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για περισσότερα, όσο η συσκευή πλησιάζει στο Engineering Validation Testing στάδιο ανάπτυξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.