Έχεις αναρωτηθεί ποια κινητά χρησιμοποιούν οι δισεκατομμυριούχοι; Το phonearena σε άρθρο που δημοσιεύει κάνει μια σύντομη αναφορά στις συσκευές που χρησιμοποιούν αυτοί. Ξεκινάει με τον Bill Gates, τον συνιδρυτή της Microsoft ο οποίος αυτή τη στιγμή χρησιμοποιεί το αναδιπλούμενο της Samsung, το Galaxy Z Fold 5.

Από την μεριά του ο Mark Zuckerberg χρησιμοποιεί ένα flagship Android smartphone με γραφίδα το Samsung Galaxy S23 Ultra. Ωστόσο για κάποιον περίεργο λόγο, ο Jeff Bezos κρατάει το κινητό που χρησιμοποιεί μυστικό. Πληροφορίες τον θέλουν με ένα Google Pixel ή ένα Samsung Galaxy smartphone.

Το phonearena πάντως υποπτεύεται ότι επειδή ο ίδιος είχε χακαριστεί μέσω WhatsApp και φαίνεται να έχει επιλέξει μια custom ασφαλή έκδοση του Android με ένα smartphone με έμφαση στην ασφάλεια το οποίο έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για αυτό.

Από την μεριά του ο Elon Musk, έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις τόσο με iPhones όσο και με Samsung galaxy smartphones. Μάλιστα έχει αναφέρει ότι προτιμά τα iPhone. Ο Warren Buffet δεν είναι ιδιαίτερα λάτρης της τεχνολογίας και κουβαλούσε ένα απλό flip phone εδώ και αρκετό καιρό, μέχρι ο Tim Cook να τον πείσει να μεταβεί σε iPhone, στέλνοντάς του συνεχώς δωρεάν iPhone.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.