Με κάθε έκδοση του iPhone, η Apple προσθέτει νέες λειτουργίες στο σύστημα κάμερας, με την οικογένεια των iPhone 15 series να μην αποτελεί εξαίρεση. To Macrumors σε άρθρο του αναφέρει ότι έχει καταφέρει να αποκτήσει πρόσβαση στα πλήρη χαρακτηριστικά των καμερών.

camera specs

iPhone 15 και iPhone 15 Plus

  • Main Camera: 48-megapixel image sensor, ƒ/1.6 aperture
  • Ultra Wide Camera: 12-megapixel image sensor, ƒ/2.4 aperture

Τα βασικά μοντέλα του iPhone 15 και iPhone 15 Plus αναμένεται να εξοπλιστούν με έναν νέο 48MP Sony αισθητήρα, μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το iPhone 14. Η αύξηση στα MP θα επιτρέψει μεγαλύτερης ανάλυσης φωτογραφίες με σαφώς βελτιωμένη λεπτομέρεια.

iPhone 15 Pro

  • Main Camera: 48 megapixels, Sony IMX-803 image sensor, ƒ/1.78 aperture
  • Telephoto Camera: 12.7 megapixels, ƒ/2.8 aperture
  • Ultra Wide Camera: 13.4 megapixels, ƒ/2.2 aperture

Όσον αφορά την οικογένεια των iPhone 15 Pro αναμένουμε βελτιώσεις κυρίως στη telephoto και στην ultra wide κάμερα, με την κύρια να συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον ίδιο Sony IMX 803 που βρίσκουμε στο iPhone 14 Pro.

iPhone 15 Pro Max

  • Main Camera: 48 megapixels, Sony IMX-803 image sensor, ƒ/1.78 aperture
  • Telephoto Camera: 12.7 megapixels, ƒ/2.8 aperture, periscope lens
  • Ultra Wide Camera: 13.4 megapixels, ƒ/2.2 aperture

Το iPhone 15 Pro Max είναι το πιο ενδιαφέρον από ολόκληρη την οικογένεια, με τις πληροφορίες να θέλουν να εξοπλιστεί με έναν ολοκαίνουργιο periscope φακό, με αυτόν να είναι exclusive σε αυτή τη συσκευή, εξαιτίας περιορισμών όσον αφορά τον χώρο. Οι πληροφορίες θέλουν το camera module του iPhone 15 Pro Max να είναι μεγαλύτερο από εκείνο του iPhone 14 Pro και του iPhone 15 Pro.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.