Έγκυρες πηγές έχουν αναφέρει ότι τελικά η Apple δεν θα χρησιμοποιήσει τα solid-state κουμπιά στα iPhone 15 Pro. Ωστόσο, ορισμένοι μπορεί ακόμη να αμφισβητούν την εγκυρότητα αυτών των πληροφοριών. Ίσως αλλάξουν γνώμη με τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει.

Όταν αναφέρθηκαν πιθανά προβλήματα με τα κουμπιά, όλοι σκεφτήκαμε πώς υπάρχει κάποιος τεχνικός περιορισμός που πρέπει να προσπεραστεί. Όμως, μία εταιρεία που αναμενόταν να παράγει το ένα από τα εξαρτήματα των solid-state κουμπιών φαίνεται να ακύρωσε την εκτέλεση ενός έργου που της είχε ανατεθεί από την Apple.

Η Cirrus Logic κατασκευάζει chip τα οποία τροφοδοτούν τη haptic engine των iPhone και χρησιμοποιούνται για να προσφέρουν την αίσθηση του πατήματος όταν ο χρήστης πατάει παρατεταμένα εικονίδια. Η εταιρεία πιστεύετε ότι είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Apple για την κατασκευή chip για τα solid-state κουμπιά των iPhone 15 Pro.

Όμως, σε πρόσφατο έγγραφο της, η Cirrus Logic αναφέρει ότι ένα προϊόν που είχε προγραμματιστή για το φθινόπωρο τελικά δεν αναμένεται να βγει στην αγορά. Επιπλέον, λέει ότι προς το παρόν δεν έχουν ιδέα για τα μελλοντικά σχέδια του πελάτη της και σημειώνει ότι η σχέση τους παραμένει πολύ ισχυρή, καθώς συνεχίζουν να συνεργάζονται σε μία αντίστοιχη σειρά προϊόντων.

Η Cirrus Logic είναι ένας από τους προμηθευτές εξαρτημάτων για τα iPhone, αναπτύσσει κάτι σχετικό με τα solid-state κουμπιά, και αναφέρει ένα προϊόν που θα κυκλοφορούσε τον φθινόπωρο. Όλα αυτά τα στοιχεία φωτογραφίζουν ένα μόνο προϊόν της Apple, τα iPhone 15 Pro. Οπότε, θεωρούμε δεδομένο ότι τα solid-state κουμπιά αναβάλλονται για τα iPhone 16 series.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.