Οι φήμες για το iPhone 15 Pro Max είναι λίγο περίεργες το τελευταίο διάστημα. Σήμερα, μια νέα πληροφορία από τον tipster Revegnus στο Twitter επισημαίνει ότι το iPhone 15 Pro Max θα έρθει με μια telephoto κάμερα με φακό μεταβαλλόμενου zoom.

Αυτή τη στιγμή το Samsung Galaxy S23 Ultra θεωρείται ο βασιλιάς του zoom. Και όχι άδικα, καθώς διαθέτει μια 10MP telephoto με 3x zoom και μια 10MP periscope με 10x optical zoom.

Μια κάμερα μεταβαλλόμενου zoom, όπως αυτή του Sony Xperia 1 III μπορεί να πραγματοποιήσει εναλλαγή μεταξύ δυο εστιακών μηκών. Το τηλέφωνο στο εσωτερικό του έχει ένα κινούμενο γυαλί για να σου δώσει δυο διαφορετικά zooms, 3x και 4.4x.

Ο Revegnus εν ολίγοις επισημαίνει ότι το iPhone 15 Pro Max διαθέτει τους ίδιους αισθητήρες όπως και ο προκάτοχος, αλλά και μια telephoto κάμερα με μεταβαλλόμενο zoom κάτι που στην ουσία θα το κάνει ένα από τα καλύτερα κινητά της χρονιάς.

iphone 15 pro max

Επιβλαβείς για τα μάτια οι οθόνες των σειρών Galaxy S22 και Galaxy S23

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα τελευταία χρόνια, η κάθε νέα ναυαρχίδα τόσο της Samsung όσο & της Apple υπόσχεται ότι θα είναι η νέα ναυαρχίδα στον τομέα της κάμερας.
    Η πραγματικότητα όμως δείχνει ότι όσον αφορά τις ναυαρχίδες τους, τα τελευταία χρόνια, τόσο η Samsung, όσο και η Apple τα πάνε αρκετά καλά στον τομέα της κάμερας, σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι τα κορυφαία καμεροκινητά στον κόσμο. Το αποδυκνείουν οι βαθμολογίες που δίνει το dxomark.
    Και επειδή κάποιοι σίγουρα θα βρεθούν να πουν “δεν ισχύουν αυτά που λέει το dxomark”, να τους υπενθυμίσω ότι τα αποτελέσματα βασίζονται σε τυποποιημένη επιστημονική μέθοδο αξιολόγησης. Όχι όπως τα περισσότερα sites που αξιολογούν στο περίπου, με το “μάτι”, και φυσικά χωρίς επιστημονική μέθοδο. Τα αποτελέσματα της κατάταξης του dxomark δεν τα αμφισβητούν ούτε καν οι ΙΔΙΟΙ οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.