Ο Ice Universe αναφέρει ότι το επερχόμενο iPhone 15 Pro Max θα σπάσει κάθε ρεκόρ ως προς τα λεπτά bezels. Πιο συγκεκριμένα, αυτό θα έχει μέγεθος μόλις 1.55 χιλιοστά, μια σημαντική μείωση από τα 2.17 χιλιοστά τoυ iPhone 14 Pro Max. Αυτή τη στιγμή το ρεκόρ το κατέχει η Xiaomi με το Xiaomi 13 των 1.81 χιλιοστών, ενώ τα bezels των S22 και S23 βρίσκονται κοντά στο 1.95 mm.

Τα glass panels της σειράς iPhone 15  που είδαμε πριν από μερικές εβδομάδες, δείχνουν ότι τα bezels των Pro μοντέλων θα είναι σημαντικά πιο λεπτά από αυτά των απλών iPhone 15.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τόσο το Pro Max όσο και τα iPhone 15 Pro αλλά και τα απλά iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα έρθουν με το αποκαλούμενο Dynamic Island με pill-shaped punch οπή στο κέντρο. Η Promotion οθόνη ωστόσο θα περιοριστεί στα Pros, με τα απλά να έχουν 60Hz οθόνες.

Μια ακόμη μεγάλη αλλαγή που θα δούμε σε όλα τα iPhone 15 είναι το USB-C port.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.