Πολλά τα leaks για τα iPhone 15, και ας απέχουμε μήνες από το λανσάρισμα τους. Στα τελευταία νέα έχουμε βίντεο που δείχνει τα γυάλινα μπροστινά πάνελ των τριών μοντέλων. Εκτός από μία ακόμα επιβεβαίωση πως όλα τα μοντέλα της σειράς θα έχουν Dynamic Island, το βίντεο δείχνει καθαρά τα bezels των iPhone 15 Pro.

Οι πηγές που κοινοποίησαν το βίντεο είναι σχεδόν πάντα έγκυρες όσον αφορά τα leaks που δημοσιεύουν΄. Οπότε μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο ότι ακόμα και αν τα πάνελ που βλέπουμε στο βίντεο δεν είναι τα τελικά, σίγουρα πλησιάζουν σε αυτό που θα παρουσιάσει η Apple.

Με βάση το βίντεο, όλα τα επερχόμενα smartphones της Apple θα έχουν λεπτότερα bezels από τους προκατόχους τους. Ωστόσο, ειδικά τα iPhone 15 Pro θα παρουσιάζουν αισθητή διαφορά, καθώς τα περιμετρικά bezels των οθονών τους φαίνονται εξαιρετικά λεπτά. Ο χρόνος θα δείξει, και τα leaks που θα ακολουθήσουν, κατά πόσο αυτό ισχύει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.