Τα CAD των iPhone 15 έχουν διαρρεύσει εδώ και λίγες εβδομάδες και κάθε τόσο εμφανίζονται νέες πληροφορίες για τον σχεδιασμό και τις λειτουργίες τους, όπως αυτές προκύπτουν από τα CAD, και όχι μόνο. Αυτή τη φορά, η πηγή όλων αυτών των πληροφοριών, λέει ότι τα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max θα έχουν ενιαία κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου και κουμπί πίεσης για τη σίγαση.

Σύμφωνα με κατασκευαστή πιστοποιημένων αξεσουάρ για Apple προϊόντα τα Pro μοντέλα της σειράς θα αντικαταστήσουν τα χωριστά κουπιά ρύθμισης του ήχου για ένα ενιαίο κουμπί το οποίο θα εκτελεί και τις δύο λειτουργίες, ανάλογα με το που το πατάει ο χρήστης. Παλαιότερες φήμες σημειώνουν ότι τα μοντέλα αυτά θα έχουν solid-state buttons με haptic feedback, χωρίς κινητά μέρη.

Ήδη έχουμε δει από τα CAD ότι τα iPhone 15 Pro έχουν ένα cutout για τα κουμπιά ρύθμισης της έντασης του ήχου, αλλά αυτό δεν ξεκαθαρίζει αν η Apple θα καταργήσει τα δύο κουμπιά για να βάλει στη θέση τους ένα ενιαίο κουμπί. Επιπλέον, στα CAD υπάρχει χώρος για το κουμπί σίγασης, αλλά σύμφωνα με τη νέα αναφορά δεν θα είναι ο κλασικός διακόπτης, αλλά κουμπί πίεσης, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αφής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.