Παραδοσιακά, η Apple πραγματοποιεί τις εκδηλώσεις παρουσίασης του iPhone την πρώτη Τρίτη του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, άλλαξε λίγο αυτή την τάση πέρυσι και παρουσίασε τη σειρά iPhone 14 την πρώτη Τετάρτη του μήνα. Χάρη σε μια νέα φήμη, φαίνεται ότι η σειρά iPhone 15 θα μπορούσε να συνεχίσει αυτή την τάση, περίπου.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 15 μπορεί να είναι η Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023. Η φήμη αυτή φαίνεται να βασίζεται σε “πολλαπλές πηγές” που αναφέρουν ότι “οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ζητούν από τους υπαλλήλους να μην πάρουν ρεπό στις 13 Σεπτεμβρίου λόγω μιας σημαντικής ανακοίνωσης smartphone”.

Δεδομένου ότι πολύ λίγα smartphones αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο – χάρη στην ιστορική κυριαρχία της Apple σε αυτόν τον μήνα – η 13η Σεπτεμβρίου είναι πιθανότατα μια ακριβής ημερομηνία.

Επιπλέον, πρόκειται για μια ημερομηνία που είναι λίγο αργότερα από το συνηθισμένο. Πέρυσι, η μεγάλη εκδήλωση για τα iPhone έγινε στις 7 Σεπτεμβρίου, μία εβδομάδα νωρίτερα από το πιθανό λανσάρισμα των iPhone 15.

Μια άλλη παράδοση που βλέπουμε από τις παρουσιάσεις iPhone είναι ότι τα τηλέφωνα γίνονται διαθέσιμα για προπαραγγελία την Παρασκευή μετά την εκδήλωση. Θεωρητικά, οι προπαραγγελίες για το iPhone 15 θα μπορούσαν να ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου 2023, αν επαληθευτεί η φήμη για την ημερομηνία παρουσίασης.

Συνήθως, τα iPhone φτάνουν στα ράφια λιανικής περίπου μία εβδομάδα αργότερα. Πέρυσι, ωστόσο, το iPhone 14 Plus δεν το είδαμε στα καταστήματα λιανικής παρά μόνο σχεδόν ένα μήνα μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας. Φέτος, θα μπορούσαμε να δούμε παρόμοια καθυστέρηση για ένα ή ίσως και περισσότερα μοντέλα.

Δεν είναι ακόμη σαφές ποιο ή ποια μοντέλα θα μπορούσαν να καθυστερήσουν. Υπάρχουν επίσης αντίθετες φήμες που υποδηλώνουν ότι και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία και αγορά στη λιανική στις συνήθεις ημερομηνίες, αλλά αναμένονται σοβαρές ελλείψεις. Ο χρόνος θα δείξει ποια από αυτές τις φήμες θα επαληθευτεί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.