Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo προβλέπει ότι η ζήτηση για τη σειρά iPhone 15 θα είναι χαμηλότερη από εκείνη της σειράς iPhone 14. Ο Kuo δήλωσε ότι η χαμηλότερη ζήτηση θα μπορούσε να αποτελέσει πρόκληση για τους προμηθευτές της Apple να αυξήσουν τα έσοδά τους το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Η επερχόμενη σειρά smartphones της Apple αναμένεται να αποτελείται από τα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Και τα τέσσερα μοντέλα φημολογείται ότι θα είναι εξοπλισμένα με θύρα USB-C και Dynamic Island, το οποίο επί του παρόντος είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό των 14 Pros.

Τα μοντέλα iPhone 15 Pros φημολογείται ότι θα έχουν πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως ταχύτερο chip A17 Bionic, πλαίσιο τιτανίου, προσαρμόσιμο κουμπί Action, λεπτότερα bezels γύρω από την οθόνη, υποστήριξη Wi-Fi 6E, οπτικό ζουμ έως 5-6x στην κάμερα Pro Max, και πολλά άλλα.

Επιπλέον, τα 15 Pros πιθανότατα θα κοστίζουν 100 έως 200 δολάρια περισσότερο από τα μοντέλα 14 Pros στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Tim Long, αναλυτή της βρετανικής τράπεζας Barclays. Αυτές οι αυξήσεις των τιμών θα μπορούσαν να μετριάσουν τη ζήτηση για τις συσκευές, ειδικά καθώς ορισμένοι καταναλωτές ενδέχεται να μειώνουν τις διακριτικές τους δαπάνες λόγω του πληθωρισμού πάνω από το μέσο όρο τα τελευταία χρόνια.

Η πρόβλεψη του Kuo εξακολουθεί να είναι απλώς μια πρόβλεψη και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πόσο καλά θα πουλήσει η σειρά iPhone 15. Η προσθήκη θύρας USB-C ήταν ένα πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό μεταξύ των οπαδών της τεχνολογίας και η επέκταση του Dynamic Island στα στάνταρ μοντέλα θα μπορούσε να βοηθήσει στην τόνωση των πωλήσεων αυτών των μοντέλων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.