Τις τελευταίες ημέρες, τα leaks για το design των iPhone 15 έχουν αυξηθεί πολύ χάρη σε CAD που διέρρευσαν και άλλες πληροφορίες που προέρχονται από έγκυρες πηγές. Μετά το design, οι πηγές αποκαλύπτουν τα νέα και αποκλειστικά χρώματα των iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro, και 15 Pro Max.

Σύμφωνα με τις πηγές, η Apple θα εισάγει ένα νέο σκούρο κόκκινο χρώμα ως την απόχρωση της special edition του 15 Pro και του 15 Pro Max. Αυτό το χρώμα έχει HEX code “#410D0D” και μπορείς να δεις πώς θα δείχνει η συσκευή με αυτό το χρώμα στα παρακάτω renders – το ένα προέρχεται από την πηγή και βασίζεται στα CAD και το άλλο από το MacRumors.

Επιπλέον, η πηγή αποκαλύπτει ότι τα iPhone 15 και 15 Plus θα κυκλοφορήσουν σε δύο νέα χρώματα, αν τελικά η Apple αποφασίσει ότι ταιριάζουν στο στιλ που θέλει να δώσει στη νέα σειρά. Τα χρώματα αυτά έχουν HEX codes “#CE3B6C” και “#0DB1E2”, και στην ουσία είναι μία ροζ και μία μπλε απόχρωση. Τσέκαρε τα renders που δημιούργησε το MacRumors.

Apple iPhone 15 Pro Max Plus Exclusive Colors

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.