Μετά τα CAD-based renders του iPhone 15 Pro που δημοσίευσε το 9to5Mac, επιστρέφει με ένα ακόμα αποκλειστικό δημοσιεύοντας renders του απλού μοντέλου δίπλα στο Pro της σειράς και αποκαλύπτει ότι η Apple “σκοτώνει” οριστικά το notch.

iPhone 15 CAD Renders

Στα renders βλέπουμε ότι ακόμα και το απλό μοντέλο της σειράς θα έχει pill-shaped punch hole και θα χρησιμοποιεί το Dynamic Island, δύο χαρακτηριστικά που στα iPhone 14 ήταν αποκλειστικά διαθέσιμα στα Pro μοντέλα. Μία άλλη αλλαγή που παρατηρούμε και σε αυτό το μοντέλο είναι η USB-C στη θέση της Lightning.

iPhone 15 CAD Renders

Επιπλέον, τα renders δείχνουν ότι το απλό iPhone 15 θα έχει εξαιρετικά μικρότερο module σε σχέση με το Pro, τόσο σε έκταση, όσο και σε πάχος. Τέλος, το απλό μοντέλο της σειράς θα έχει 6.2 ιντσών οθόνη, λίγο μεγαλύτερη από την 6.1 ιντσών του απλού iPhone 14.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.