Η αλήθεια είναι πως είχαμε σε κάποιες περιπτώσεις μεγάλες αναμονές κατά τη διάρκεια των διακοπών όσον αφορά τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro max και σε μια προσπάθεια η Apple να αποφύγει μια επανάληψη των ίδιων γεγονότων, λέγεται ότι η εταιρεία ξεκινά τη μαζική παραγωγή μερών του iPhone 15 νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι.

Η κινεζική ιστοσελίδα IT Home επισημαίνει ότι η αλυσίδα προμηθευτών της Apple έχει ξεκινήσει την προετοιμασία των μερών που θα χρησιμοποιηθούν στα iPhone 15, με το σημερινό report να τονίζει ότι η πρώτη παρτίδα θα είναι έτοιμη τον Ιούλιο.

Η εταιρεία φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη για τις πωλήσεις της σειράς iPhone 15, αναμένοντας να πουλήσουν καλύτερα από τα iPhone 13 και iPhone 14. Συγκεκριμένα, αναμένει πωλήσεις 89 εκατομμυρίων μονάδων συσκευών φέτος. Η Foxconn, η Pegatron και η Luxshare θα είναι οι εταιρείες που θα αναλάβουν την μαζική παραγωγή, με το μεγαλύτερο μέρος αυτής, περίπου το 60% να πηγαίνει στη Foxconn.

Εκπτώσεις στις επιδόσεις των επεξεργαστών και με τιμές σοκ τα iPhone 15/15 Pro

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.