Τα επερχόμενα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max φημολογείται ευρέως ότι διαθέτουν νέες οθόνες με διπλό punch hole – ένα pill-shaped τμήμα και ένα κυκλικό, για τους αισθητήρες Face ID και τη μπροστινή κάμερα. Έχουμε δει διάφορα concept, renders, και CAD renders. Τώρα φαίνεται ότι έχουμε την ευκαιρία να δούμε την πραγματική μορφή των επερχόμενων smartphones.

Τα μπροστινά πάνελ και των τεσσάρων iPhone 14 εμφανίστηκαν στον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo και αποκαλύπτουν όχι μόνο τον φημολογούμενο σχεδιασμό για τα 14 Pro και 14 Pro Max, αλλά και τα ελαφρώς λεπτότερα bezels, καθώς και την υψηλότερη αναλογία διαστάσεων για αυτά τα μοντέλα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εικόνα δείχνει επίσης ότι τα τυπικά μοντέλα iPhone 14 και iPhone 14 Max θα διατηρήσουν το ίδιο notch με τα μοντέλα iPhone 13. Δεν έχουμε ιδέα κατά πόσο αυτή η εικόνα είναι γνήσια, αλλά το δεδομένο είναι πως οι πληροφορίες για το συγκεκριμένο design κυκλοφορούν εδώ και μήνες, ενώ τις επιβεβαιώνουν διαρκώς περισσότερες πηγές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.