Τα πρώτα iPhone 14 Pro renders είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν από μερικές εβδομάδες και παρουσίαζαν τον φημολογούμενο αντικατάσταση της εγκοπής των iPhone 14 Pro. Σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας το design του iPhone 14.

Τελικά το iPhone 14 θα διαθέτει διαφορετικό design;

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, τόσο το iPhone 14 όσο και το iPhone 14 Max θα παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με το iPhone 13 και τα νέα renders φαίνεται να υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς αυτούς.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα bgr.com, το iPhone 14 Max θα είναι το φθηνότερο 6.7 ιντσών iPhone 14 μοντέλο, που θα αντικαταστήσει το mini αυτή τη χρονιά.

Η τελευταία φορά που η Apple εισήγαγε έναν ριζικό ανασχεδιασμό στο iPhone ήταν το 2020 με τη σειρά του iPhone 12. Οι flat άκρες αντικατέστησαν το στρογγυλεμένο design των προηγούμενων χρόνων. Σε συνδυασμό με τις flat οθόνες και το flat οπίσθιο μέρος, το iPhone 12 θύμισε σε πολλούς το θρυλικό design του iPhone 4.

Η εταιρεία κράτησε το design του iPhone 12 για μια ακόμη χρονιά, με την σειρά iPhone 13 να εισάγει σαφείς αλλαγές. Όλα έχουν μεγαλύτερο πάχος για να χωρέσουν οι μεγαλύτερες μπαταρίες και όλα έχουν μεγαλύτερα camera modules για τις αναβαθμισμένες κάμερες.

Η κάμερα και η οπή

Το πιο σημαντικό είναι ότι τα iPhone 13 διαθέτουν μικρότερη εγκοπή από όλα τα iPhones που έχει παρουσιάσει η Apple από την εποχή του iPhone X. Η εγκοπή στο iPhone της φετινής χρονιάς είναι λίγο πιο ψηλή και πιο στενή σε σχέση με πριν, κάτι που δείχνει την επικείμενη εξάλειψη αυτής.

Τα νέα iPhone 14 renders του Mysmartprice δείχνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι τα designs θα είναι σχεδόν ίδια με τα iPhone 13 mini και iPhone 13. Σε παρόμοιο design κινείται και το housing της κάμερας με δυο φακούς τοποθετημένους διαγώνια, αν και πλέον το γυαλί θα έχει μεγαλύτερο πάχος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.