Το Black Friday στην Ελλάδα είναι μία αποτυχία. Δεν υπάρχουν πραγματικές προσφορές στο Ελληνικό Black Friday. Ουσιαστικά, αν ψάξεις βρίσκεις. Επίσης, δεν είναι όλες οι προσφορές για όλους. Βρήκαμε μία πολύ δυνατή Black Friday προσφορά από την COSMOTE.

Η COSMOTE σου προσφέρει αυτήν τη Black Friday να αποκτήσεις την 64GB έκδοση του iPhone 11 ή την 128GB έκδοση του Samsung Galaxy S21 FE στα 99€. Η τιμή αυτού του iPhone είναι στα 529€ και του συγκεκριμένου Galaxy στα 629€, στις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών.

Πώς μπορείς λοιπόν να πάρεις δύο κορυφαία τηλέφωνα, είτε το ένα είτε το άλλο, στα 99€ μόνο. Απλά μετατρέποντας το καρτοκινητό σου σε COSMOTE Καρτοσυμβόλαιο Unlimited Calls. Προφανώς, η προσφορά απευθύνεται σε όσους ξοδεύουν ήδη σε κάρτες συγκεκριμένο ποσό το μήνα και θέλουν περισσότερα από όσα παίρνουν με τα πακέτα.

Το Καρτοσυμβόλαιο Unlimited Calls που προτείνει η COSMOTE τη φετινή Black Friday προσφέρει απεριόριστα λεπτά προς όλους, 4GB δεδομένα, 50 SMS (για τις ελάχιστες φορές που ίσως χρειαστεί να στείλεις), και 1€ διαθέσιμο υπόλοιπο. Όλα αυτά τα παίρνεις με 19.90€ τον μήνα.

Η προσφορά ισχύει με 24μηνη διάρκεια δέσμευσης και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων – όπως αναφέρει η COSMOTE. Την προσφορά μπορείς να τη βρεις ΕΔΩ και περισσότερες πληροφορίες για το COSMOTE Καρτοσυμβόλαιο Unlimited Calls θα βρεις ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το iphone τετραετίας μοντέλο ούτε καν….
    Το Samsung είναι περίπου 2 ετών πες ότι μπορεί να αξίζει…
    Καλησπέρες σε όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.