Δυστυχώς η Cosmote μόλις αύξησε την ελάχιστη κάρτα ανανέωσης σε What’s Up, Cosmokarta και Frog όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το techmaniacs.gr δημοσιεύοντας και τότε την ανακοίνωση της Cosmote.

Η αύξηση της ελάχιστης κάρτας ανανέωσης ισχύει από 13/11 και πλέον διαμορφώνεται σε 13 ευρώ στη καρτοκινητή της Cosmote. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου για συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG μέσω των MyCOSMOTE app, WHAT’S UP app, cosmote.gr, whatsup.gr και μέσω φυσικών σημείων λιανικής πώλησης αυξάνεται από 8€ σε 13€, ενώ παραμένει στα 8€ για ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέσω των καταστημάτων COSMOTE, GERMANOS.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγο μετά τη παρόμοια κίνηση της Vodafone, κάνοντας την καρτοκινητή για κάποιους και στις δυο εταιρείες, αφού σε αυτές τις τιμές υπάρχουν καρτοσυμβόλαια με μεγαλύτερες παροχές. Από την άλλη, με την καρτοκινητή ο χρήστης μπορεί να αγοράζει τα πακέτα που επιθυμεί ξεχωριστά κάθε μήνα ανάλογα με τις ανάγκες που παρουσιάζονται, οπότε τα πάντα έχουν να κάνουν με τις ανάγκες που έχει ο καταναλωτής.

Cosmote What’s Up: Απεριόριστα data εντελώς δωρεάν σε όλους για 5 ολόκληρες ημέρες

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.