Το iPad Mini 2 ίσως απογοητεύσει όσους το περιμένουν με οθόνη Retina. Μια νέα διαρροή δείχνει το tablet ενώ μετράνε το πάχος του, το οποίο είναι στα 6.81mm.  Αυτό ίσως ακούγεται καλό, καθώς είναι 0.4mm πιο λεπτό από το iPad Mini αλλά πιθανότατα σημαίνει πως το iPad Mini 2 δεν θα αποκτήσει μεγαλύτερη ανάλυση, που συνεπάγεται πως οι Retina οθόνες δεν κατάφεραν να μπουν στο νέο tablet.

ipad mini 2

Το original iPad Mini, είχε ανάλυση 1024×768 σε οθόνη 7.9 ίντσες και οι φήμες έλεγαν πως θα δούμε ανάλυση 2048×1536 pixels. Αυτό θα σήμαινε αύξηση στο πάχος της συσκευής και όχι μείωση. Στην φωτογραφία όμως έχουμε το αντίθετο, οπότε η πιο πιθανή εξήγηση είναι πως θα έχει την ίδια ανάλυση με τον προκάτοχό του.

Είναι δύσκολο να διακρίνουμε αν είναι πραγματική η φωτογραφία, αν και φαίνεται να είναι όντως η space-grey έκδοση. Αυτό το χρώμα θα έρθει με το iPad Mini 2, άρα έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες η φωτογραφία να είναι πραγματική.

Άλλο ένα στοιχείο που δείχνει η φωτογραφία, είναι το TouchID στο iPad 5 που είναι από κάτω, πληροφορία που επιβεβαιώσαμε και εμείς πριν λίγες ώρες.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.