Φωτογραφίες και βίντεο διέρρευσαν από το επερχόμενο iPad 5 και παρουσιάζουν το πίσω πάνελ, όπως επίσης και το μπροστινό, αποκαλύπτοντας μας το πάχος  των bezels. Το άλλο που μαθαίνουμε είναι η έκδοση χρώματος Space Grey για το tablet των 9.7 ιντσών.

ipad 5

Το άλλο χαρακτηριστικό που φαίνεται στις φωτογραφίες και στο βίντεο είναι πως η οπή για το home button είναι στο μέγεθος αυτής του iPhone 5S που υποδηλώνει πως θα έχουμε και εδώ Touch ID.  Το κουμπί του iPhone 5 και των περασμένων iPad είναι πολύ μεγάλο για αυτή την οπή, πράγμα που υποδηλώνει πως θα έχουμε το νέο home button με την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iPad 5 σύντομα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μιλάμε για κυκλοφορία στις 25 Οκτωβρίου (όχι για την ελληνική αγορά), αν όλα πάνε καλά, αφού έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στην παραγωγή τις τελευταίες μέρες.

Μαζί με το iPad 5 περιμένουμε να δούμε και το iPad 2 Mini, ενώ δεν θα μας έκανε έκπληξη αν βλέπαμε Touch ID και στο μικρό iPad!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.