Πηγές μέσα από τους προμηθευτές, αποκάλυψαν στο Reuters πως η Retina οθόνες για το iPad Mini 2 αντιμετωπίζουν προβλήματα στην γραμμή παραγωγής, που ίσως καθυστερήσουν την κυκλοφορία της συσκευής. Αυτό συμβαίνει επειδή οι κατασκευαστές των εν λόγω οθονών, δεν προλαβαίνουν να παράγουν αρκετές για την ημερομηνία κυκλοφορίας.

ipad mini 2

Οι LG, Samsung και Sharp έχουν προσληφθεί για το έργο της παραγωγής οθονών, αλλά η Apple ζητάει χαμηλότερη κατανάλωση, και αυτό καθυστερεί στην διαδικασία πιστοποίησης. Αυτό κάνει κάποιους στο Cupertino να ιδρώνουν, καθώς η ημερομηνία ανακοίνωσης πλησιάζει, το ίδιο και η ημερομηνία κυκλοφορίας, που όπως σας έχουμε πει θα είναι στις 25 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες.

Από το iPad Mini 2 περιμένουμε πιο μαζεμένο σε μέγεθος σχεδιασμό, γρηγορότερο επεξεργαστή και Touch ID, ίδιο με αυτό του iPhone 5S. Όλα αυτά σημαίνουν πως θα έχει αρκετή ζήτηση η συσκευή, αρκεί η Apple να ακολουθήσει το Nexus 7 2nd edition και το Amazon Kindle HDX και βάλει HD οθόνη.

Αναλυτές προβλέπουν πως η Apple ενδέχεται να περιμένει μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους για να κυκλοφορήσει την συσκευή ή να το κάνει τώρα, με περιορισμένο αριθμό συσκευών (όπως έκανε και με το iPhone).

Τέλος οι προμηθευτές αναφέρουν πως η Apple προσπαθεί να μειώσει το κόστος, σε σημείο που σκέφτεται και έκδοση με 8GB, ώστε να φτάσει τιμολογιακά κοντά στο Nexus 7 και το Kindle HDX.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.