Όπως όλοι γνωρίζουμε οι developer betas εκδόσεις περιορίζονταν στους developers που είχαν έναν επί πληρωμή λογαριασμό που κόστιζε 99 δολάρια ανά χρόνο, αλλά πλέον αυτό αλλάζει.

Η μεγαλύτερη ανατροπή! Το iOS δεν επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών εκτός App Store

Οποιοσδήποτε μπορεί να ενταχθεί στην δωρεάν έκδοση του Apple Developer program και να αποκτήσει πρόσβαση στις beta εκδόσεις. Εν ολίγοις αυτό που χρειάζεται κάποιος για να κατεβάσει τις beta εκδόσεις είναι ένα Apple ID.

Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας με ένα Apple ID μπορεί να κατεβάσει το iOS 17, το iPadOS 17, το macOS Sonoma χωρίς να χρειάζεται να περιμένει τις public beta εκδόσεις να καταφθάσουν. Θα πρέπει να σημειωθεί βέβαια ότι αυτές οι beta στη καθημερινή συσκευή σου μπορεί να έχουν κάποια bugs λόγω της πρώιμης φάσης ανάπτυξης στην οποία βρίσκεται το λειτουργικό, επομένως η επιλογή είναι δική σου.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.