Στο τέλος του προηγούμενου έτους, ένα report του Bloomberg τόνιζε ότι τα iPhones θα πάρουν επιτέλους τη δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών εκτός App Store, το γνωστό σε όλους μας sideload. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, καθώς δεν διαθέτει ένα τέτοιο χαρακτηριστικό σε αυτή τη φάση.

Είναι απίθανο η Apple να εισάγει το sideloading με την iOS 17 beta, ενώ όπως σημειώνει το androidauthority με ασφάλεια θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε ότι τα iPhone apps εκτός App Store δεν θα είναι διαθέσιμα το 2023.

Από την άλλη είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι η Apple θα διαθέσει το χαρακτηριστικό κάποια στιγμή. Χάρη στον Digital Markets Act της ΕΕ, η Apple δεν έχει επιλογή σε αυτό το θέμα, τουλάχιστον στην Ευρώπη. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα η εταιρεία να περιορίσει το sideloading σε συγκεκριμένες χώρες όπου απαιτείται από το νόμο να το κάνει, αν και μένει να φανεί κάτι τέτοιο.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.