Η Apple κυκλοφορεί το iOS 17.1.1 το οποίο είναι συμβατό με όλα τα iPhones που έχουν κυκλοφορήσει από το 2018 και μετά. Πιο συγκεκριμένα, είναι συμβατό με τα iPhone XS, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max όπως και με τις σειρές iPhone 13, iPhone 14 και iPhone 15. Συμπεριλαμβάνονται επίσης τα iPhone SE δεύτερης και τρίτης γενιάς.

Πρόκειται για ένα update το οποίο διορθώνει προβλήματα με το Apple Pay και άλλα NFC features στα iPhone 15, ενώ διορθώνει και προβλήματα με το widget καιρού στην οθόνη κλειδώματος.  Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εταιρεία αναμένεται να διαθέσει το iOS 17.2  μέσα στον Δεκέμβριο.

Στο changelog δεν βλέπουμε κάποια αναφορά για τα προβλήματα με το Wi-Fi που αντιμέτωπίζουν ορισμένοι χρήστες που συνδέονται σε 5GHz δίκτυα, κάτι που φαίνεται να διορθώνεται στο iOS 17.2 beta.

Η Apple βάζει φρένο στην ανάπτυξη του iOS 18 και του MacOS 15 για αυτό τον λόγο

Οι πρόσφατες πληροφορίες δείχνουν πως η Apple σταμάτησε την ανάπτυξη του iOS 18 για να επικεντρωθεί στα bugs του iOS 17, που σύμφωνα με της πληροφορίες δεν φάνηκαν στις αρχικές δοκιμές πριν την κυκλοφορία. Σύμφωνα με πηγές μέσα από την Apple έχουν εμφφανιστεί πολλά bugs και η εταιρία σκοπεύει να τα διορθώσει όλα άμεσα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.