Η Apple φαίνεται να βάζει φρένο στην ανάπτυξη των iOS 18, macOS 15, watchOS 11 και tvOS 18, σύμφωνα με την έκθεση του Mark Gurman στο Bloomberg. Η παύση γίνεται λόγω των αρκετών bugs που υπάρχουν στις τρέχουσες εκδόσεις του λειτουργικού και πρέπει να διορθωθούν άμεσα, για όλες τις συσκευές της εταιρίας.

Οι εργαζόμενοι του Cupertino έχουν εντολή να σταματήσουν την ανάπτυξη της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού της Apple και να επικεντρωθούν στην επιδιόρθωση του τωρινού λογισμικού, για να μειώσουν τα προβλήματα και να αυξήσουν τις επιδόσεις.

Ο Craig Federighi, αντιπρόεδρος της Apple και επικεφαλής λογισμικού, τα τελευταία χρόνια εργάζεται πάνω στην επιδιόρθωση των bugs και των προβλημάτων που εμφανίζονται στο λογισμικό της εταιρίας, για όλες τις συσκευές, από τα iPhones μέχρι το Apple TV. Τώρα φαίνεται να έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά, για να διορθώσει τα προβλήματα που είδαμε την περασμένη περίοδο και τα οποία η Apple έχει επιβεβαιώσει. Πηγές του Gurman, μέσα από την Apple, αναφέρουν πως η ομάδα του Craig Federighi βρήκε πάρα πολλά bugs στα οποία δεν είχαν δώσει σημασία στις αρχικές δοκιμές του λειτουργικού, πριν αυτό κυκλοφορήσει.

Μειώθηκε η μπαταρία σου μετά το iOS 17.1; Να τι πρέπει να κάνεις

Η παύση στην ανάπτυξη της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού, πιθανότατα να κρατήσει αρκετές ημέρες, ενώ αν η Apple καταφέρει να παραμείνει στο χρονοδιάγραμμα, ίσως δούμε τα προβλήματα να διορθώνονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όπου και θα βγει μια beta έκδοση, για να δοκιμαστεί και να δουν αν τα προβλήματα διορθώθηκαν.

Την περασμένη βδομάδα η Apple είχε τελειώσει τα αρχικά στάδια ανάπτυξης του iOS 18, για M1 καθώς και το iPad OS 18, μαζί με το MacOS 15. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι εκδόσεις είναι έτοιμες για το κοινό, αφού είναι ακόμα σε πολύ αρχικά στάδια και η λειτουργικότητά τους είναι πολύ βασική. Από τότε όμως, έχει έρθει η παύση εργασιών στην ανάπτυξη, μέχρι να λυθούν τα προβλήματα του iOS 17.

Το iOS 17.4 που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, θα είναι και η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση του iOS 17, καθώς λίγο μετά θα έρθει το Apple WWDC με την ανακοίνωση του iOS 18.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.