Το Instander είναι ένας δωρεάν client για το Instagram, ο οποίος υπόσχεται Instagram χωρίς διαφημίσεις και με πλήθος άλλων λειτουργιών. Πάντα υπάρχει ένα ρίσκο με τη χρήση τρίτων εφαρμογών για πρόσβαση στην υπηρεσία (πιθανό μπλοκάρισμα λογαριασμού), ωστόσο σου δίνει τη δυνατότητα να μην βλέπεις διαφημίσεις χάρη του ενσωματωμένου adblocker που έχει, όπως και να προβείς εύκολα και γρήγορα στη λήψη φωτογραφιών που θέλεις.

instander

Ξεχωρίζει φυσικά το Ghost Mode, το οποίο επιτρέπει να μην μπορούν να δουν οι φίλοι σου αν έχεις διαβάσει το Story τους, να μην βλέπουν αν πληκτρολογείς στη συνομιλία, αλλά και να μην τους πάει ειδοποίηση ότι διαβάστηκε όταν διαβάζεις τα μηνύματα.

Μπορείς επίσης να ρυθμίσεις να χρησιμοποιήσεις διάφορα gestures στο Instagram, ενώ μπορείς να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου και τα stories με καλύτερη ποιότητα. Αν θέλεις να το δοκιμάσεις δεν έχεις παρά να το κατεβάσεις από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.