Έρευνα που διεξήχθη από την McKinsey διαπίστωσε ότι το 46% των Αμερικανών που έχουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα ήταν πιθανό να επιστρέψουν σε ένα όχημα που κινείται με φυσικό αέριο, σε σύγκριση με τον παγκόσμιο μέσο όρο του 29% των ιδιοκτητών EV που δήλωσαν ότι πιθανότατα θα επέστρεφαν σε κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Η απόδειξη ότι οι Πυραμίδες της Γκίζας δεν φτιάχτηκαν από εξωγήινους (φωτογραφία)

Ο λόγος για την εγκατάλειψη ήταν η έλλειψη υποδομής φόρτισης, η έλλειψη φορτιστών στο σπίτι, το άγχος της αυτονομίας κ.α. Η βιομηχανία έχει κάνει σαφή βήματα προς τα ηλεκτρικά, η αυτονομία έχει βελτιωθεί και προσπαθεί να πείσει όλο και περισσότερους αγοραστές να μεταβούν σε αυτά, ωστόσο η έρευνα αποτελεί σαφές πλήγμα για αυτές τις προσπάθειες.

Τα τεράστια κενά στις υποδομές φορτιστών καθιστούν ορισμένες περιοχές σχεδόν αδύνατες στην πλοήγηση χωρίς κινητήρα αερίου.

Η μελέτη της McKinsey διαπίστωσε ότι αυτό το ζήτημα είναι ιδιαίτερα οξύ στις ΗΠΑ, οι οποίες είχαν το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό ερωτηθέντων που δήλωσαν ότι σκέφτονταν να εγκαταλείψουν το EV τους

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.