Μπροστά στις όλο και αυξανόμενες διαδικτυακές επιθέσεις, η ενεργοποίηση του συστήματος two factor authentication για όλους τους σημαντικούς λογαριασμούς μας, αποτελεί πλέον το κάτι απαραίτητο, αν εκτιμάς την ασφάλεια των δεδομένων σου. Αν και το SMS based two factor authentication είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους ενεργοποίησης του συστήματος 2FA, άλλοι μέθοδοι, όπως το Google Authenticator app προτιμάται επίσης από συγκεκριμένη μερίδα χηστών.

Πλέον η Xiaomi εισέρχεται και αυτή στο χώρο του two factor authentication συστήματος στο MIUI 10. Σύμφωνα με τα sreenshots που μοιράστηκε ένα χρήστης του XDA Developers, το σύστημα two factor authentication θα σε ειδοποιεί όταν γίνεται προσπάθεια σύνδεσης στο λογαριασμό σου σε μια νέα συσκευή ή από μια νέα τοποθεσία που δεν έγινε registered στο Mi account. Εναλλακτικά, μπορείς να έχεις την επιλογή χρήσης του 2FA feature αλλά αυτό θα είναι λιγότερο ασφαλές από τα alerts σε πραγματικό χρόνο.  Επιπλέον, θα αποτρέψει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο Mi cloud. Μια ευχάριστη και καλοδεχούμενη προσθήκη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΠΗΓΗxda-developers.com/
Προηγούμενο άρθροΠοιος έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ super slow-motion 960fps recording;
Επόμενο άρθροΤα χαρακτηριστικά του EMUI 10 για Huawei συσκευές
Βαλάντης Κουμπούρας
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.