Skip to content

Η Xiaomi λέει ότι έχει σχέδιο για ενδεχόμενο ban των ΗΠΑ σαν της Huawei

Baladis Koumpouras
Baladis Koumpouras
Κοινοποίηση:
Η Xiaomi λέει ότι έχει σχέδιο για ενδεχόμενο ban των ΗΠΑ σαν της Huawei

Αυτή τη στιγμή, η Huawei βρίσκεται στη μαύρη λίστα των ΗΠΑ. Αλλά φαντάζεστε όμως να συνέβαινε κάτι αντίστοιχο και με την Xiaomi; Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης που παραχώρησε, η Abi Go, product manager της Xiaomi μίλησε για άκρως ενδιαφέροντα θέματα, συμπεριλαμβανομένου ενός πιθανού ban.

Η Xiaomi είναι ήδη έτοιμη εκ μέρους της για κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανέφερε ότι ήδη μέρος των εσόδων κατευθύνεται σε κατασκευαστές εντός Κίνας και σε εταιρείες επεξεργαστών, για την δημιουργία αλυσίδας προμήθειας των smartphones της χωρίς τη βοήθεια αμερικανικών εταιρειών. Σε κάθε περίπτωση, αν κάτι τέτοιο συμβεί στο μέλλον έχουμε έτοιμο Plan B. Μεταξύ άλλων επενδύουμε χρήματα σε κατασκευαστές επεξεργαστών στη Κίνα. Αλλά θεωρούμε ότι η στρατηγική μας δεν πρέπει να καθορίζεται από τους πολιτικούς. Μέχρι στιγμής, έχουμε επιλέξει να ενσωματώνουμε τα καλύτερα εξαρτήματα στα smartphones μας, Και αυτός είναι ο στόχος μας για το μέλλον.

Η Huawei πάντως από άποψη software είναι πολύ καλά προετοιμασμένη.

 

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Baladis Koumpouras

Baladis Koumpouras

Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για τα κινητά τηλέφωνα και την επιστήμη. Ξεκίνησε το 2018 να εργάζεται στο techmaniacs.gr μετά από ένα σύντομο πέρασμα από myphone.gr και digitallife.gr. Από τότε συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κάνει αυτό που αγαπάει. Περισσότερα στο https://baladiskoumpouras.link/

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.