Από την αρχή, ο Snapdragon 888 αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, υπερθερμαίνεται. Η Qualcomm φαίνεται να μην μπορεί να κάνει κάτι – ή τουλάχιστον δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, αλλά οι κατασκευαστές προσπαθούν να βρουν λύση. Για παράδειγμα, πρόσφατα η Xiaomi έριξε τις επιδόσεις για να μειώσει τα επίπεδα θερμότητας. Τώρα, η κινέζικη εταιρεία διέθεσε ένα νέο update για το Xiaomi Mi 11 Ultra που υπόσχεται να κάνει το τελευταίο flagship chip της Qualcomm πιο κρύο.

Το update έχει build number MIUI 12.21.7.14, η διάθεση του έχει ξεκινήσει ήδη, και οι πρώτοι που το παίρνουν είναι οι κάτοχοι της κινέζικης έκδοσης του Mi 11 Ultra. Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης, μετά την ενημέρωση οι χρήστες θα δουν τη θερμοκρασία να πέφτει κατά 5°C, σε σύγκριση πάντα με τις θερμοκρασίες που καταγράφονταν πριν το update.

Δεν έχουμε ιδέα πώς η εταιρεία “κρύωσε” τον Snapdragon 888 του Xiaomi Mi 11 Ultra, αλλά αν πρόκειται για μία ακόμα μείωση επιδόσεων τότε θα το μάθουμε στα σίγουρα και θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο – αν γίνει – δεν μπορούμε να πάρουμε ως δεδομένο τίποτα. Η ενημέρωση αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και εκτός Κίνας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.