Το Mi 11 Ultra είναι το πιο ακριβό smartphone που κυκλοφόρησε ποτέ η Xiaomi. Ο λόγος για την αυξημένη τιμή είναι τα επιπλέον χαρακτηριστικά που ουσιαστικά το μετατρέπουν σε μία ανταγωνιστική πρόταση απέναντι στα flagships άλλων εταιρειών.

Η εταιρεία προσπαθεί να κάνει όσο πιο χρήσιμη μπορεί την μικρή οθόνη που έχει το Mi 11 Ultra στο module. Στο τελευταίο update, που έχει build number V12.5.10.0.RKACNXM, πρόσθεσε το Super Power Saver Mode που όπως λέει και το όνομα του στοχεύει στο να προσφέρει τρελή αυτομία κάνοντας σοβαρές εκπτώσεις στη χρήση πόρων.

Σύμφωνα με την περιγραφή, το mode αυτό απενεργοποιεί την κύρια οθόνη του Xiaomi Mi 11 Ultra και επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί μόνο την μικρή οθόνη του module. Από την οθόνη αυτή οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται για την ώρα, να απαντάνε σε κλήσεις, και να καλούν επαφές εκτάκτου ανάγκης – προς το παρόν.

Η Xiaomi ισχυρίζεται ότι με ενεργό το Super Power Saver Mode η αυτόνομία της μπαταρία του flagship αγγίζει τις 14 ημέρες. Στην ουσία το mode περιορίζει πάρα πολύ τις δυνατότητες χρήσης του τηλεφώνου, αλλά είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις διακοπής ρεύματος, στην κατασκήνωση, και τα λοιπά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.