Η Xiaomi απόψε γιορτάζει τα γενέθλιά της φέρνοντας μας τα Xiaomi Mi 8Mi 8 SEMi 8 Explorer και Mi Band 3. Μαζί με αυτά μας ανακοίνωσε και το MIUI 10. Μαζί με αυτά όμως μας φέρνει το Mi VR και την νέα Mi TV.

Xiaomi Mi VR

Πρώτη φορά ακούσαμε για το Xiaomi Mi VR στην CES 2018 και θα είναι στην ουσία μια re-branded έκδοση του Oculus Go. Η συσκευή είναι ένα αυτόνομο VR headset, σε συνεργασία με την Oculus.

Η συσκευή έρχεται me 2Κ οθόνη γρήγορης εναλλαγής, ενώ η συσκευή θα έχει ενσωματωμένα ηχεία και θύρα 3.5mm jack για ακουστικά. Στο εσωτερικό της έχουμε έναν Snapdragon 821 και πρόσβαση σε άνω από 1000 Oculus παιχνίδια. Μαζί με το headset έρχεται και το χειριστήριο και δεν χρειάζεται υπολογιστή ή κινητό για να λειτουργήσει.

Xiaomi Mi TV

Η Xiaomi ανακοίνωσε την Mi TV 4, στις 74 ίντσες, που θα είναι και η μεγαλύτερη LED TV της εταιρίας. Θα έχει ανάλυση 4K και θα υποστηρίζει HDR. Με την τηλεόραση θα έρθει και ο Xiao AI, που είναι ο φωνητικός βοηθός της εταιρίας. Σύμφωνα με την Xiaomi “επιτρέπει στους χρήστες να βυθίζονται σε μια θεατρική εμπειρία ακριβώς στο σαλόνι τους”.

Στο εσωτερικό της τηλεόρασης έχουμε τετραπύρηνο επεξεργαστή και 2 GB RAM, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι στα 32GB. Τιμολογιακά θα την δούμε στα CNY 8,999 (€1200).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.