Στην επίσημη ανακοίνωση του MIUI 10 προχώρησε η Xiaomi σήμερα, στο οποίο επιλέγει να ανανεώσει ριζικά ορισμένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του MIUI, όπως είναι το recents / multitasking view. Συγκεκριμένα, θα διαπιστώσετε ότι αυτό το τμήμα, είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα υπόλοιπα designs. Αντί δηλαδή να υιοθετήσει μια κάθετη ή οριζόντια προβολή, η Xiaomi επιλέγει δυο κάθετες στήλες app cards. Αυτό, μεγιστοποιεί τον χώρο στην οθόνη, πόσο μάλλον με τις χειρονομίες πλοήγησης, χωρίς να χρειάζεται μια μπάρα πλοήγησης.

Επιπλέον, το MIUI 10 θα βοηθήσει το smartphone σου να λαμβάνει καλύτερες AI φωτογραφίες πορτραίτου, βοηθώντας του αισθητήρες να δημιουργήσουν το λεγόμενο bokeh effect το οποίο αρέσει τόσο πολύ στους ανθρώπους. Μάλιστα, όπως σχολιάζει το Androidheadlines, μοιάζει περισσότερο με stock Android.

Όσον αφορά τις επιδόσεις, η Xiaomi αναφέρει ότι χρησιμοποιεί την AI προκειμένου προκειμένου να μελετήσει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε το smartphone σας, προκειμένου για παράδειγμα να ετοιμάσει ήδη από πριν το επόμενο app που θα ανοίξετε, μειώνοντας έτσι τους χρόνους φόρτισης. Να σημειωθεί, ότι περισσότερα χαρακτηριστικά για το MIUI 10 θα γνωρίζουμε τις επόμενες ημέρες, καθώς η Xiaomi δεν αναφέρθηκε εκτενώς σε αυτά. Επιπλέον να σημειώσουμε, ότι η Global έκδοση του MIUI 10 που θα καταφθάσει αργότερα μέσα στο έτος, θα διαθέτει πρόσθετα features σε σχέση με την κινεζική, τα οποία θα γνωρίσουμε τότε αναλυτικά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.