Ακούμε για το Xiaomi 12 Ultra εδώ και μήνες, αλλά ποτέ δεν είχαμε καμία επίσημη αναφορά στο smartphone. Αυτό αλλάζει σήμερα, χάρη στον CEO της εταιρείας Lei Jun που με μία δημοσίευση του στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο μας έκανε την καρδιά περιβόλι – που λέμε.

Καθώς η εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει στις 4 Ιουλίου τα 12S, μάλλον κάνει ξεκαθάρισμα του καταλόγου της και διαγράφει ακόμα και ακυκλοφόρητα μοντέλα, κάτι που επιβεβαίωσε ο CEO της κινέζικης κατασκευάστριας με δημοσίευση του στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο.

Στην δημοσίευση για την ανακοίνωση του event παρουσίασης των 12S, οι οπαδοί των smartphones της εταιρείας άρχισαν να ρωτάνε τι γίνεται με το Xiaomi 12 Ultra που το περιμένουν από τον Μάρτιο. Δυστυχώς, η απάντηση του Jun δεν είναι αυτή που περίμεναν.

Ο Lei Jun είπε ότι το 12 Ultra το οποίο είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 8+ Gen 1 και ήταν να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους δεν θα βγει ποτέ στην αγορά, γιατί η εταιρεία το ακύρωσε. Γιατί; Για να το βγάλει στην αγορά με άλλο όνομα.

Περίμενες ότι δεν θα έχει rebrand η υπόθεση; Λάθος σου – ή τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε εμείς. Ο Jun είπε ότι καθώς δούλευαν με την Leica στο να προσφέρουν βελτιωμένη εμπειρία κάμερας και ως εταιρεία εκμεταλλεύονταν τον SD8+Gen1 για να κάνουν καλύτερη την εμπειρία software, κατέληξαν στη δημιουργία του Xiaomi 12S Ultra και την ακύρωση του 12 Ultra.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.