Η Xiaomi θα παρουσιάσει τα πρώτα Snapdragon 8+ Gen 1 smartphones στον κόσμο, στις 4 Ιουλίου. Καθώς η ημέρα του ντεμπούτου των Xiaomi 12S πλησιάζει, η εταιρεία έχει ξεκινήσει τα teasers για να δημιουργήσει τον ανάλογο ενθουσιασμό.

Μεταξύ άλλων, η κινέζικη κατασκευάστρια αποκάλυψε τις κύριες κάμερες του βασικού και του Ultra μοντέλου της σειράς. Ειδικότερα, το βασικό 12S θα έχει 50MP 1/1.28″ Sony IMX707 κύρια κάμερα με 7P φακό, f/1.9 διάφραγμα, 2.44μm μέγεθος pixel, και OIS.

Όσον αφορά το Xiaomi 12S Ultra, σύμφωνα με το teaser της εταιρείας, αυτό θα έχει κύρια κάμερα με τον τεράστιο αισθητήρα 1 ίντσας Sony IMX989 που τόσο καιρό ακούμε και δεν βλέπουμε. Το μεγάλο μέγεθος του αισθητήρα προσφέρει μεγαλύτερα pixels και επιτρέπει την είσοδο περισσότερου φυσικού φωτός.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.