Στην καινούργια έκδοση των όρων ανοικτού διαδικτύου που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες η Vodafone, η εταιρεία ξεκαθαρίζει τα προγράμματα στα οποία εφαρμόζεται όριο χρήσης, περιορισμός ταχύτητας καθώς και τον όγκο. Εν ολίγοις το πρόγραμμα που έχει ανεβασμένο αυτή τη στιγμή στο site, το Vodafone Red Unlimited δεν έχει περιορισμό ως προς τις ταχύτητες και ως προς τον όγκο και βασικά είναι το μόνο αν δεν κάνουμε πολύ σοβαρό λάθος, όχι όμως και η extra SIM ή Internet 4sharing όπως το ονομάζει που περιορίζεται στα 300GB.

Τελευταία ευκαιρία! Γιατί δεν πρέπει να διακόψεις το συμβόλαιό σου στη Cosmote

Περιορισμός ταχύτητας (throttling)

 Δεν εφαρμόζεται περιορισμός της ταχύτητας λήψης (download) και μεταφόρτωσης (upload) της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο, παρά μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  •  Στις συνδέσεις Συμβολαίου με ενεργή υπηρεσία Ι4S, όπου ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 300GB/μήνα. Εάν ο συνδρομητής υπερβεί το συγκεκριμένο όριο, η VODAFONE διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει χωρίς άλλη προειδοποίηση στη μείωση της ταχύτητας λήψης (download) και μεταφόρτωσης (upload) της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο, με μέγιστη τιμή τα 4Μbps.
  • Στα προγράμματα Vodafone Giga Unlimited Surf και Vodafone Giga Business Unlimited lite. Η ταχύτητα λήψης (download) και μεταφόρτωσης (upload) της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο δεν υπερβαίνει τα 2Mbps.
  • Στα προγράμματα Vodafone RED Unlimited Play, Vodafone RED Unlimited Play New, Vodafone Giga Business Unlimited max. Η ταχύτητα λήψης (download) και μεταφόρτωσης (upload) της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο δεν υπερβαίνει τα 10Mbps. Η τιμή αυτή αφορά τη μέγιστη τιμή ταχύτητας και ενδέχεται να είναι χαμηλότερη ανάλογα με τις δυνατότητες του δικτύου.
  •  Στις συνδέσεις καρτοκινητής, όταν ο Συνδρομητής καταναλώσει 300GB εντός του ημερολογιακού μήνα η Vodafone διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει χωρίς άλλη προειδοποίηση στη μείωση της ταχύτητας λήψης (download) και μεταφόρτωσης (upload) της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο με μέγιστη τιμή τα 4Μbps, μέχρι την πρώτη ημέρα του αμέσως επόμενου ημερολογιακού μήνα.
  • Στο πρόγραμμα Vodafone Giga Wifi Home Unlimited, ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 300GB/μήνα. Εάν ο συνδρομητής υπερβεί το συγκεκριμένο όριο, η VODAFONE διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει χωρίς άλλη προειδοποίηση στη μείωση της ταχύτητας λήψης (download) και μεταφόρτωσης (upload) της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο, με μέγιστη τιμή τα 12Μbps μέχρι την επόμενη ημερομηνία τιμολόγησης.
  •  Στην υπηρεσία OneNet με κύριο μέσο πρόσβασης LTE, ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 200GB/μήνα. Εάν ο συνδρομητής υπερβεί το συγκεκριμένο όριο, η VODAFONE διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει χωρίς άλλη προειδοποίηση στη μείωση της ταχύτητας λήψης (download) και μεταφόρτωσης (upload) της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο, με μέγιστη τιμή τα 64kbps μέχρι την επόμενη ημερομηνία τιμολόγησης.
  • Στις περιπτώσεις που εφαρμόζεται όριο φυσιολογικής χρήσης και μείωση της ταχύτητας λήψης (download) και μεταφόρτωσης (upload) της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο, ο συνδρομητής λαμβάνει με εύλογη χρονική καθυστέρηση ενημερωτικά SMS όταν φτάσει στο 80% και 100% του ορίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.