Όλο το προηγούμενο διάστημα το Cosmote Gigamax Unlimited ήταν το πιο συμφέρον πρόγραμμα της αγοράς. Ένα μηνιαίο πάγιο για την κύρια σύνδεση και ως 4 extra SIM με 3 ευρώ η έκαστη με απεριόριστα GB που δεν θα έβρισκες πουθενά αλλού. Ήταν ό,τι πιο συμφέρον υπήρχε στην αγορά, χιλιάδες χρήστες έκοψαν τη σταθερή, ολόκληρα καταστήματα εστίασης έπαιρναν μια τέτοια SIM και έλυναν το θέμα τους, μέχρι και σε αγγελίες τις έβρισκες.

Εφορία: Καλεί πολίτη για έλεγχο λόγω αγοραπωλησιών με αντικαταβολές μέσω internet

Δυστυχώς πλέον αυτό σταμάτησε. Αν θέλεις απεριόριστα GB στην extra SIM σου θα πρέπει να πληρώσεις 25 ευρώ το μήνα για όλες τις νέες συνδέσεις. Όσοι έχουν ήδη συμβόλαιο και extra SIMs με 3 ευρώ τη κάθε μια θα συνεχίσουν να την έχουν με απεριόριστα GB αλλά με μια αύξηση 2 ευρώ, δηλαδή στα 5 ευρώ η κάθε μια.

Η Cosmote σου δίνει τη δυνατότητα να καταγγείλεις τη σύμβασή σου, αλλά η άποψή μας είναι ότι δεν θα πρέπει να το κάνεις. Και που να πας; Vodafone που έχει 300GB όριο η αντίστοιχη extra SIM της; Όλοι οι υφιστάμενοι συνδρομητές την έχουν γλιτώσει προς το παρόν με ένα κόστος 2 ευρώ επιπλέον ανά SIM. Ακόμη και με τις αυξήσεις αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.

Και για όσους φοβούνται τα χειρότερα, δηλαδή κόψιμο των απεριόριστων GB και στη κύρια σύνδεση και στις extraSIM, μην φοβάσαι καθόλου. Η Cosmote θα έπρεπε να φοβάται. Υπάρχει και το Starlink. Και όση δύναμη έχει αυτή η ιστοσελίδα, θα την αξιοποιεί προς όφελος όλων. Δεν έχουμε καμιά διάθεση να γυρίσουμε σε ADSL με 13Mbps.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ποιό 13, μόνον 8.
    Και κάτι άλλο.
    Είχα βάλει eSIM στο ρολόι μου για να μην παίρνω μερικές φορές μαζί το κινητό ,και πλήρωνα 5€. Μου άλλαξαν το συμβόλαιο σε απεριόριστο,και μου ζήτησαν να δίνω 25 πλέον.
    Προφανώς το σταμάτησα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.