Αν βρίσκεσαι σε φάση να προβείς σε ανανέωση συμβολαίου ή ψάχνεις έναν φθηνό τρόπο να βγάλεις τους επόμενους 9 μήνες μάλλον πρέπει να ρίξεις μια ματιά στην εν λόγω προσφορά της Vodafone, η οποία προσφέρει απεριόριστα GB για 9 μήνες και απεριόριστη ομιλία αν κάνεις φορητότητα σε αυτή ή αν αγοράσεις νέο πακέτο CU.

Συγκεκριμένα με τη χρήση του κωδικού UNLIMITED9 κερδίζεις UNLIMITED Data & Λεπτά Ομιλίας & 200 SMS με κάθε ενεργοποίηση κάποιο combo πακέτου για 9 μήνες.

  • Για τους πρώτους σου 9 μήνες στο CU με κάθε ενεργοποίηση του CU MeApOla 11.5 ή του CU Popcorn 14, παίρνεις ΔΩΡΟ Unlimited Data!
  • Τον πρώτο μήνα η ενεργοποίηση έχει ολοκληρωθεί από την ομάδα του CU.
  • Επιπλέον, μόλις περάσουν οι 9 μήνες δικαιούσαι για ακόμη 3 μήνες διπλασιασμό σε όλα τα MeApOla πακέτα.

Vodafone: Σημαντική ανακοίνωση για όσους έχουν καρτοκινητή και συμβόλαιο σταθερής

Τον κωδικό UNLIMITED9 τον βάζεις στο πεδίο που σε ρωτάει αν έχεις κουπόνι προσφοράς κατά τη διάρκεια της παραγγελίας νέας SIM ή μεταφοράς στη Vodafone εδώ  

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.