Η VΟDAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤΤ, με σκοπό να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των συνδρομητών της για επικοινωνία, ανακοινώνει ότι από τις 20 Ιουνίου 2024 ξεκινά η εμπορική διάθεση νέας προσφοράς για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής (Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητό, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, Vodafone International), που έχουν ενεργή τη συνδυαστική προσφορά καρτοκινητής και συμβολαίου σταθερής.

Starlink: Ο αόρατος φονιάς της ατμόσφαιρας του πλανήτη μας!

Η νέα συνδυαστική προσφορά θα παρέχει 10GB για 30 ημέρες δωρεάν και θα ενεργοποιείται αυτόματα στις συνδέσεις καρτοκινητής μετά από κάθε ανανέωση αξίας 15€ και άνω.

Επιπροσθέτως, από τις 21 Ιουλίου 2024 καταργείται για όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες με ενεργή τη συνδυαστική  προσφορά καρτοκινητής και συμβολαίου σταθερής, η συνδυαστική προσφορά που παρέχει 2GB για 15 ημέρες δωρεάν στις συνδέσεις καρτοκινητής μετά από κάθε ανανέωση αξίας 10€ και άνω.

Τέλος στα πιστοποιητικά – Το Δημόσιο σε μια νέα εποχή!

Σημειώσεις

  1. Οι συνδρομητές που θα έχουν ενεργοποιήσει το ανωτέρω πακέτο πριν την τροποποίησή του, θα μπορούν να κάνουν χρήση των υφιστάμενων διαθέσιμων παροχών τους μέχρι την κατανάλωση ή τη λήξη τους.

  2. Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως από την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης και για δύο (2) μήνες σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 8.2 των γενικών όρων παροχής προπληρωμένων κινητών ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Στην περίπτωση αυτή, και εφόσον έχουν προβεί σε αγορά των ανωτέρω πακέτων μέχρι την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης, οι συνδρομητές δύνανται να υποβάλλουν σχετικό αίτημα προς την Εταιρεία προκειμένου να τους επιστραφεί το εναπομείναν στην κάρτα χρηματικό υπόλοιπο εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία υποβολής του αιτήματος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.