Το foldable smartphone της Google φέρεται να ονομάζεται Pixel Notepad, όχι Pixel Fold όπως είχε αναφερθεί παλαιότερα. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο τηλέφωνο μέχρι το τέλος του 2022.

Έχει γίνει γνωστό ότι το Pixel Notepad ακολουθεί την αναλογία του Oppo Find N και όχι αυτή του Galaxy Z Fold 3, καθώς θα είναι πιο κοντό και φαρδύτερο αντί να είναι πιο ψηλό και στενό.

Το Google Pixel Notepad θα χρησιμοποιεί το Tensor chip που είδαμε στη σειρά Pixel 6, αλλά θα διαθέτει κατώτερο σύστημα καμερών. Η κύρια κάμερα θα είναι ο δοκιμασμένος αισθητήρας 12,2 MP IMX363 από τις σειρές Pixel 2, 3, 4, και 5.

Φαίνεται ότι ο αισθητήρας 50MP Samsung GN1 από τη σειρά Pixel 6 δεν θα χρησιμοποιηθεί λόγω του πάχους του. Επιπλέον, θα υπάρχει ένας υπερευρυγώνιος αισθητήρας 12MP IMX386 και δύο 8MP IMX355 για selfies – πιθανότατα ένας στην εξωτερική οθόνη και ένας στην εσωτερική.

Στα νεότερα, το 9to5Google – η κύρια πηγή όλων αυτών των πληροφοριών, αναφέρει ότι το Google Pixel Notepad θα κοστίζει 1.400 δολάρια, μία τιμή η οποία μειώνει αυτή του Galaxy Z Fold 3 κατά 400 δολάρια, αλλά αυξάνει κατά 200 δολάρια τη βασική έκδοση του Find N. Μένει να δούμε τα τελικά specs.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.