Γρήγορη αναδρομή στο θέμα με το πεντάλ γκαζιού στο Tesla Cybertruck. Τα πεντάλ του αυτοκινήτου έχουν μία πάνω επιφάνεια με ανάγλυφο μοτίβο για να αποτρέπει το γλίστρημα του ποδιού κατά το πάτημα. Η Tesla έκανε τα πεντάλ του συγκεκριμένου ηλεκτρικού οχήματος όσο μικρότερα μπορούσε και από πάνω έβαλε ένα μέταλλο με ιδιαίτερο σχεδιασμό.

Κατά τη συναρμολόγηση, και σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, στο επιπλέον μεταλλικό κομμάτι έμπαινε σαπούνι (λιπαντικό) που διευκόλυνε τη διαδικασία. Ωστόσο, υπολείμματα από το υλικό αυτό έκαναν το μεταλλικό τμήμα να γλιστράει κατά το πάτημα και να σφηνώνει σε μία εγκοπή στο μπροστά μέρος της περιοχής του πεντάλ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το όχημα να επιταχύνει διαρκώς και ο οδηγός δεν μπορούσε να κάνει και πολλά.

Η Tesla απέσυρε από τους δρόμους όλα τα Cybertruck με σκοπό να βρει λύση και να τα επιστρέψει στους κατόχους τους. Επίσης, διέκοψε τις αποστολές, προσωρινά. Φαίνεται ότι η αυτοκινητοβιομηχανία βρήκε κάποια “λύση”, έστω και προσωρινή, και συνεχίζει τη διανομή του ηλεκτρικού οχήματος, ενώ προσφέρει δωρεάν επιδιόρθωση σε όσους έχουν λάβει ήδη προβληματικό αυτοκίνητο.

Ένας από τους τυχερούς που έλαβε το Cybertruck εκεί που νόμιζε ότι θα χρειαστεί να κάνει υπομονή για άγνωστο χρόνο και ανακοίνωσε τα νέα σε μία ομάδα του Facebook αφιερωμένη σε αυτό το όχημα. Στην ίδια δημοσίευση απάντησε με μία φωτογραφία που παρουσιάζει την προσωρινή – ελπίζουμε – λύση της Tesla.

Ποιος θα το περίμενε! Η Tesla αρνήθηκε πεισματικά κατά τη σχεδίαση του Cybertruck να βάλει μία βίδα, έστω και κρυφή, που θα ενώνει το επιπλέον μεταλλικό κομμάτι με το πεντάλ του γκαζιού. Ωστόσο, η λύση που βρήκε είναι να παρκάρει τα 3.878 και να βάλει κάποιον να ανοίγει μία τρύπα στο πεντάλ και να δένει το επιπλέον κομμάτι με ένα πριτσίνι. 🤯 Την ίδια λύση εφαρμόζει στα Cybertruck που συναρμολογεί και αποστέλλει αυτήν την περίοδο.

Tesla Cybertruck Solution

Θεωρούμε, ή τουλάχιστον ελπίζουμε, ότι αυτή δεν είναι η μόνιμη λύση που βρήκε η εταιρεία, γιατί αυτό μπορεί να το κάνει και ο Μπάμπης με το συνεργείο στη γωνία, ο Γιαννάκης που βγάζει μεροκάματο στο ποδηλατάδικο του πίσω στενού, ή εγώ ο ίδιος στην πιλοτή της πολυκατοικίας ή την αυλή του σπιτιού μου. Βέβαια, η παρέμβαση τρίτου μπορεί να καταργήσει την εγγύηση. Μείνετε συντονισμένοι για την οριστική λύση στο πρόβλημα που θα είναι πιο όμορφη από ένα πριτσίνι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.