Με την κυκλοφορία του Android 7 Nougat τον Αύγουστο του 2016, η Google μετέβη σε ένα νέο ετήσιο timeline διάθεσης του νέου λειτουργικού της, σύμφωνα με το οποίο μια νέα έκδοση του λειτουργικό έρχεται τον 8ο μήνα κάθε έτους. Έτσι και τώρα, η Google αναμένεται να διαθέσει την τελική έκδοση του Android P τον ερχόμενο Αύγουστο.

Αν και δεν είναι ακόμη βέβαιο, το Android Nougat έκανε το ντεμπούτο του στις 22 Αυγούστου, ενώ το Android oreo κατέφθασε στις 21 Αυγούστου. Επομένως κάπου εκεί θα πρέπει να περιμένουμε το Android P.

Ανεξάρτητα από το πως θα αποκαλείται η επόμενη έκδοση του Android, αυτή αναμένεται να φέρει σημαντικές βελτιώσεις, τις οποίες έχουμε αναλύσει διεξοδικά το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ένα από αυτά, αναμένεται να είναι και το νέο Adaptive Battery και Brightness feature για το οποίο είχαμε αναφερθεί αναλυτικά σε προηγούμενο ποστ εδώ.

Adaptive Battery: Δεν θα χρειάζεται να φορτίζεις τόσες πολλές φορές την μπαταρία στο Android P

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.