Η Sony έχει χρησιμοποιήσει το γνωστό πρόθεμα IMX για μεγάλο μέρος της 19χρονης ιστορίας της στην παροχή αισθητήρων εικόνας CMOS για φορητές συσκευές. Ωστόσο, η Semiconductor Solutions Corporation του OEM ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αλλάξει το πρόθεμα με μια νέα επωνυμία, την LYTIA, για την επόμενη γενιά των αισθητήρων που προορίζονται για smartphone.

Φαίνεται ότι η Sony έχει δει άλλους OEM να χρησιμοποιούν φανταχτερούς όρους μάρκετινγκ, όπως η ISOCELL της Samsung, για την τεχνολογία κάμερας και έχει αποφασίσει ότι θα πρέπει επίσης να δημιουργήσει ένα δικό της που θα αποτελεί το πρόσωπο των αισθητήρων της στον έξω κόσμο. Αν ο στόχος της εταιρείας επιτευχθεί, τότε στο μέλλον θα ακούμε συχνά τη νέα επωνυμία και θα αναγνωρίζουμε το σήμα που δημιούργησε η εταιρεία.

Η Sony βεβαιώνει ότι οι αισθητήρες εικόνας LYTIA θα προσφέρουν φωτογραφία και βίντεο υψηλής ποιότητας που τροφοδοτούνται με μια ποικιλία από τεχνολογίες αιχμής. Ο OEM δεν ανέφερε πόσο σύντομα θα γίνουν διαθέσιμοι αυτοί οι νέοι CMOS, αλλά θα μπορούσε να τους λανσάρει αφού ξεμπερδέψει με τους IMX και ξεχαστούν από το κοινό, κάτι που ίσως πάρει ακόμη και χρόνια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Τι σχέση έχουν το efood και η Mastercard με το gamification; Μάθε και κάνε Level Up τρώγοντας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.