Η Sony εργάζεται στο δικό της foldable smartphone, αλλά ετοιμάζει κάτι που δεν έχουμε ξανά δει. Σύμφωνα με αναφορές που κυκλοφόρησαν από ξένα μέσα, η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα compact clamshell foldable smartphone.

Στη σειρά των Xperia βρίσκουμε μερικά από τα πιο δυνατά compact smartphone της αγοράς, ενώ η ιαπωνική κατασκευάστρια είναι μία από τις ελάχιστες που επιμένουν να ασχολούνται με αυτήν την κατηγορία τηλεφώνων.

Sony Foldable

Οι πηγές αναφέρουν ένα Sony foldable smartphone που μοιάζει με το Galaxy Z Flip 4, αλλά δεν έχει εξωτερική οθόνη. Ο λόγος για αυτή την “υποβάθμιση” είναι η διατήρηση των διαστάσεων σε χαμηλά επίπεδα.

Το πιθανό όνομα του foldable είναι Xperia Fold και αναμένεται το compact clamshell foldable smartphone να προσφέρει ισχυρές gaming επιδόσεις. Προς το παρόν, αυτά είναι όσα γνωρίζουμε για τη συσκευή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.