Η Sony έχει ξεκινήσει την αναβάθμιση της σειράς των smartphones της. Μετά το λανσάρισμα των Xperia 1 V και Xperia 10 V, περιμένουμε οι εταιρεία να συνεχίσει με άλλα μοντέλα, μεταξύ των οποίων και ο διάδοχος του Sony Xperia Pro-I.

Σύμφωνα με φήμη, το επόμενο Xperia Pro θα έχει μία αναβαθμισμένη έκδοση του συστήματος καμερών του Xperia 1 V με τρεις Exmor-T αισθητήρες. Η πηγή αυτών των πληροφοριών είναι μία ιαπωνική ιστοσελίδα ειδήσεων.

Η εν λόγω πηγή ισχυρίζεται ότι το επόμενο Sony Xperia Pro θα έχει κύρια κάμερα με wide-angle αισθητήρα 1 ίντσας. Την ίδια στιγμή, μία πηγή από το Weibo λέει ότι η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει νέους αισθητήρες κάμερας.

Δυστυχώς, καμία από τις πηγές δεν αναφέρει λεπτομέρειες για τους αισθητήρες, αλλά με δεδομένο ότι όντως περιμένουμε τη Sony να παρουσιάσει σχετικά σύντομα αυτή τη συσκευή, αναμένεται τα leaks να αυξηθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.