Οι φήμες για ένα νέο μοντέλο PlayStation 5 με μικρότερο μέγεθος κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό. Όπως όλα δειχνουν, οι φήμες δεν ήταν λανθασμένες. Η Sony ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο PS5, το οποίο είναι ελαφρώς λεπτότερο και κοντύτερο από το υπάρχον. Επίσης, διαθέτει αποσπώμενο Ultra HD Blu-ray Disc Drive, παρέχοντας στους χρήστες επιπλέον επιλογές και ευελιξία. Το νέο PS5 θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.

Η Sony λέει ότι το νέο μοντέλο PS5, που συχνά αναφέρεται ως PS5 Slim, φέρνει τα ίδια τεχνολογικά χαρακτηριστικά που κάνουν το PS5 την κονσόλα που είναι, αλλά σε μικρότερο όγκο. Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο PS5 έχει μειωθεί σε όγκο κατά περισσότερο από 30% και σε βάρος κατά 18% και 24% σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα. Διαθέτει τέσσερα ξεχωριστά καλύμματα, με το πάνω μέρος να έχει γυαλιστερή όψη, ενώ το κάτω μέρος να παραμένει ματ.

New PlayStation 5 2023

Η Sony έχει προσθέσει τώρα ένα εξόγκωμα στο πλάι του PlayStation 5 για τη μονάδα δίσκου, η οποία μπορεί να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί. Επιπλέον, σε κάθε πλευρά υπάρχουν τώρα δύο σχισμές, ενώ στο μπροστινό μέρος, αντί για τις μονές θύρες USB-C και USB-A που υπάρχουν στο σημερινό PS5, θα βρείτε δύο θύρες USB-C. Η Sony θα περιλαμβάνει μια οριζόντια βάση στήριξης με το νέο μοντέλο PS5. Η εταιρεία παρουσίασε επίσης μια κάθετη βάση, συμβατή με όλα τα μοντέλα PS5. Αλλά θα πρέπει να την προμηθευτείτε ξεχωριστά για 29,99 δολάρια.

New PlayStation 5 2023

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το PS5 εξοπλισμένο με μονάδα δίσκου Ultra HD Blu-ray θα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 499,99 δολαρίων, ενώ το PS5 Digital Edition θα κοστίζει 449,99 δολάρια. Για τους Ευρωπαίους πελάτες, οι τιμές θα διαμορφωθούν στα 549,99 ευρώ για το κανονικό μοντέλο και στα 449,99 ευρώ για την Digital Edition.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.