Απεριόριστα data και ομιλία προσφέρει σε ειδική σελίδα που έχει ανεβάσει για την προσφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει με 35 ευρώ το μήνα με όλα απεριόριστα.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/3 και ισχύει για νέες ενεργοποιήσεις κινητής (φορητότητα, μετατροπή καρτοκινητού σε συμβόλαιο, νέα ενεργοποίηση) με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου και περιλαμβάνουν τέλη κινητής.

Θα το διακινδυνεύσεις; Κάντο πάντως να επισημάνουμε ότι δεν φέρουμε καμιά ευθύνη. Είχαμε το W Unlimited και στα 500GB μας έβαλε όριο και έπεσε στα 1Mbps. Σε περίπτωση πάντως που προχωρήσει σε διευκρινήσεις για το αν είναι πραγματικά απεριόριστο θα ενημερώσουμε αμέσως το άρθρο. Δες αυτό το άρθρο που είχαμε γράψει για το W Unlimited που δεν ήταν απεριόριστο. 

Η προσφορά είναι διαθέσιμη εδώ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάνετε πολύ καλή δουλειά σε αυτό το σάιτ! Δεν έχω δει άλλους να λένε στην “ψύχρα” την κάθε @@@ που έχει στα ψιλά γράμματα η κάθε εταιρεία… Αλλά να “γλύφουν” και να “ξερογλύφουν”… Αν ήταν όλοι έτσι τότε η πίεση στις εταιρείες θα ήταν “αρκετή” ώστε οι καταναλωτές να είμαστε ωφελημένοι! Μπράβο techmaniacs!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.