Η Samsung ετοιμάζεται να φέρει ένα νέο χαρακτηριστικό, με την έλευση του One UI 7, που θα είναι μέρος της σουίτας Good Lock της εταιρίας. Η νέα λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να δουν την ώρα με ένα διπλό tap στην πλάτη της συσκευής. Η εταιρία υποστηρίζει πως το νέο χαρακτηριστικό θα βελτιώσει την προσβασιμότητα, βελτιώνοντας την χρήση σε κατάστασης που ο έλεγχος της οθόνης είναι δύσκολος. Βέβαια, μέχρι σήμερα, με διπλό tap στην οθόνη, πάλι βλέπουμε την ώρα.

Το Good Lock είναι μια σουίτα που η Samsung διαθέτει μέσω του Galaxy Store. Παρέχει επιλογές έξτρα παραμετροποίησης της συσκευής μας, από το πως θα εμφανίζεται το ρολόι, το πληκτρολόγιο και τα wallpapers μας. Από το Good Lock, ο χρήστης θα μπορεί να θέσει κάποια λειτουργία, όταν κάνει double tap ο χρήστης στην πλάτη της συσκευής, όμως η προεπιλογή είναι η εμφάνιση της ώρας. Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη στο iOS εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτές οι λειτουργίες όμως του Good Lock, η συσκευή θα πρέπει να είναι ξεκλείδωτη. Αυτό που θα φέρει όμως η νέα ενημέρωση, είναι η εμφάνιση της ώρας, ακόμα και με την οθόνη σβηστή, μέσω της Always on οθόνης.

Apple Intelligence: Τα ΑΙ χαρακτηριστικά του iOS 18

Με τις Always on οθόνες να είναι διαθέσιμες σε όλες τις Galaxy συσκευές που έχουν AMOLED οθόνη, ακόμα και της μικρής κατηγορίας, δε βλέπουμε ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης αυτής της λειτουργίας. Ίσως, με την Always on display κλειστή για οικονομία μπαταρίας, να είναι ένας τρόπος για να δούμε την ώρα. Περί ορέξεως…

Αναφέρεται ότι αυτή η λειτουργικότητα έρχεται πρώτα στο Galaxy Z Fold 6 και το Flip 6 και αργότερα επεκτείνεται σε τηλέφωνα Galaxy που διαθέτουν One UI 7.0, την ενημέρωση Android 15 της Samsung.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ήδη υποστηρίζεται εδώ και παρα-παρα πολύ καιρο. Δεν είναι κάτι καινούριο. Το έχω ήδη στο κινητό μου. Τι άρθρο είναι αυτο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.