Τα tablet είναι μία ειδικά κατηγορία συσκευών και οι εταιρείες που ασχολούνται με αυτήν την αγορά δεν είναι πολλές. Η Samsung έχει ηγετικό ρόλο σε αυτόν τον τομέα και οι επόμενες προσθήκες στον κατάλογο της θα είναι τα Galaxy Tab S9. Όμως, σύμφωνα με νέα αναφορά, μαζί με τα κλασικά tablet θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο και το πρώτο foldable tablet της εταιρείας, με το όνομα Samsung Galaxy Z Tab.

Τον τελευταίο καιρό έχει κάνει την εμφάνιση του ένας νέος leaker που φαίνεται να έχει στη διάθεση του πολλές έγκυρες πληροφορίες για τα προϊόντα της Samsung, και όχι μόνο. Προφανώς και τον ακολουθούμε για να δούμε πόσο έγκυρα είναι όσα αναφέρει τελικά, και φυσικά για να σας μεταφέρουμε πρώτοι όσα αποκαλύπτει για τα προϊόντα του νοτιοκορεάτικου κολοσσού.

Σύμφωνα λοιπόν με τον έως τώρα αξιόπιστο leaker Revengus, η Samsung δεν θα λανσάρει απλά τα Galaxy Tab S9, που αναμένεται να είναι τουλάχιστον τρία, το απλό, το plus, και το Ultra, η εταιρεία θα παρουσιάσει το πρώτο της foldable tablet με το όνομα Galaxy Z Tab. Δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα πώς θα είναι το tablet, αλλά έχουμε δει πολλές πιθανές εκδοχές του, με dual και triple fold σχεδιασμό. Όπως και να έχει, αν η φήμη ισχύει, θα ξεκινήσουν τα leaks, σύντομα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.