Ένας tipster του Twitter με το ψευδώνυμο Revegnus αναφέρει ότι η Samsung θα παρουσιάσει το αναδιπλούμενο tablet Galaxy Z Tab αυτό το έτος. Σύμφωνα με το tweet, το Galaxy Z Tab θα παρουσιαστεί μαζί με την high-end σειρά Galaxy Tab S9. Ο Revegnus σημειώνει επίσης ότι αν για κάποιο λόγο το αναδιπλούμενο tablet δεν είναι έτοιμο για κυκλοφορία φέτος, θα παρουσιαστεί ταυτόχρονα με τα smartphones Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 το 2024.

Δεν υπάρχουν φημολογούμενες προδιαγραφές, αλλά πιθανότατα θα έχει μία εξαιρετικά μεγάλη αναδιπλούμενη οθόνη και θα μπορούσε να χρησιμοποιεί τον Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, αν κάνει ντεμπούτο φέτος. Επιπλέον, το panel λογικά θα είναι AMOLED και θα μπορούσε να υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η μπαταρία του θα μπορούσε επίσης να έχει αρκετά μεγάλη χωρητικότητα, καθώς θα υπάρχει εσωτερικός χώρος να τη φιλοξενήσει.

Η Samsung ενδεχομένως δεν θα επενδύσει στις κάμερες του Galaxy Z Tab, αλλά σε χαρακτηριστικά που προάγουν την παραγωγικότητα. Για παράδειγμα, αναμένεται να δούμε υποστήριξη S Pen, ενδεχομένως υποδοχή για το stylus, όλες τις δυνατότητες των Galaxy S Tab, και πιθανότητα η εταιρεία θα επενδύσει στη φορητότητα με ένα tri-fold design με δύο μεντεσέδες. Η τιμή του προφανώς παραμένει άγνωστη, αλλά θα μπορούσε να ξεπερνά τα 1.800 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.