Τα Samsung Galaxy S24 series είναι ήδη μια εβδομάδα στην αγορά και αρκετοί χρήστες παραπονιούνται πως η οθόνες των συσκευών τους δεν έχουν τόσο ζωντανά χρώματα. Σύμφωνα με τα σχόλια στο διαδίκτυο, η οθόνη φαίνεται πιο άτονη σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρίας, όταν ήταν σε Vivid Mode. Η εταιρία αναγνώρισε την αλλαγή και αρχικά μας είπε πως έτσι ήθελε την οθόνη για να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Όμως οι χρήστες που είχαν συνηθίσει τα πιο ζωντανά και πιο εντυπωσιακά χρώματα, δεν ήταν ικανοποιημένοι από την στάση της εταιρίας.

Τώρα, σύμφωνα με τον Ice Universe, η Samsung ετοιμάζει μια λύση για το θέμα, που θα προσφέρει πιο ζωντανά χρώματα σε όσους τα θέλουν. Η υλοποίηση θα περιλαμβάνει toggle, που θα ανεβάζει τον κορεσμό των χρωμάτων, σε τρία βήματα. Η νέα επιλογή θα έρθει με την επόμενη αναβάθμιση λογισμικού.

Η πρώτη επιλογή είναι η υπάρχουσα, με πιο ζωντανά χρώματα από τα Φυσικά χρώματα, όμως δεν έχει καμία σχέση με το πως ήταν στο παρελθόν. Όμως όταν ο χρήστης θα επιλέγει να φτιάξει μόνος του τα χρώματα της συσκευής, πλέον θα έχει την επιλογή να τα κάνει πιο ζωντανά, ώστε να τα φέρει στα επίπεδα του Galaxy S23 ή και ακόμα πιο ζωντανά.

Η επιλογή θα εμφανίζεται στις ρυθμίσεις για προχωρημένους, στην κατηγορία οθόνη, κάτω από τις ρυθμίσεις για τα χρώματα. Συγκεκριμένα θα είναι κάτω από την ισορροπία λευκού, που οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τα RGB επίπεδα της οθόνης.

Cosmote: Το απόλυτο πρόγραμμα κινητής για ατελείωτο κατέβασμα!

Το θέμα με τις οθόνες των Galaxy S24 έχει αποτρέψει πολλούς χρήστες από το να αγοράσουν τα νέα μοντέλα και με την Samsung να έχει ανεβάσει πολύ την παραγωγή των τηλεφώνων, δεν είχε περιθώριο να μην δώσει στους χρήστες αυτό που ζητούσαν. Με το Galaxy S24 Ultra να είναι η συσκευή που προτιμάνε οι περισσότεροι χρήστες κατά 65%, η εταιρία αναγκάζεται να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε οι χρήστες να μείνουν πλήρως ικανοποιημένοι. Αυτό είναι ίσως το καλύτερο παράδειγμα που δείχνει την δύναμη που έχει το αγοραστικό κοινό και που καλό θα είναι να την χρησιμοποιεί τακτικά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.